Vi har alle produkter på lager til omgående levering, hvis ikke andet er angivet. Pakken sendes normalt inden 1-2 hverdage.

Vi sælger et udvalg af Burdes designsortiment til planlægning, dekoration/pynt m.v. og tilføjer hele tiden nye spændende produkter.

Pinky Pine er en ny, trendy webshop med produkter til dit hjemmekontor og din hverdag. Med fokus på designprodukter pynter vi på den grå hverdag med alt fra kalendere og papir til produkter til hjemmekontoret.

Pinky Pine blev grundlagt i 2018 som et selvstændigt datterselskab til Burde Förlags AB. Konceptet bygger på designede, men samtidigt funktionelle, produkter, som fungerer til både arbejde og hjem, afhængig af situation og behov.

Med fokus på kvalitet, design og funktion vælger vi vores produkter i overensstemmelse med EU- og REACH-retningslinjerne. Vi tror på en holdbar udvikling, da en stor procent af vores papir er FSC-certificeret. Til kalenderne er det fx mere end 90 % af papiret, der kommer fra en FSC-certificeret skov.

Sociale medier er en vigtig markedsføringskanal, og en af de mest effektive måder, hvorpå vi kan interagere med vores kunder. Følg os gerne på @pinkypineofficial eller anvend #pinkypine til dine billeder for at vise dit nye, trendy Pinky Pine-produkt.

"Stort set hele vores papirbaserede sortiment af kalendere og notesbøger er FSC-certificeret, hvilket indebærer, at træet er blevet fulgt af uafhængige, godkendte certificeringsorganer fra skov, gennem fabrikken og videre ud i forarbejdningskæden frem til slutproduktet.

FSC arbejder for et bæredygtigt skovbrug, som ikke bare er økonomisk rentabelt, men også tager hensyn til miljøet og sociale forhold.

Skoven giver os vand, frisk luft og bidrager til at bremse den globale opvarmning."

Burde Publishing AB

Pinky Pine
Mårdvägen 2
SE-352 45 Växjö

Sverige

Har du et andet spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, som ikke besvares her.